Koneikot

Auramarine on maailmanlaajuisesti tunnettu meri- ja voimalateollisuuden polttoaineiden käsittely- ja syöttöjärjestelmien ja niihin liittyvien palvelujen toimittaja. Yrityksen asiakkaita ovat laivanvarustamot, laiva-operaattorit, telakat, voimalaitokset ja moottorivalmistajat.

Polttoöljyn ja kevyen polttoöljyn käsittely-järjestelmät mahdollistavat luotettavan polttoaineen syötön laiva- ja voimala-moottoreille ja ylläpitävät siten moottorien tehokasta, turvallista ja keskeytyksetöntä toimintaa.

Muita yrityksen tuotteita ovat polttoaineen vaihtojärjestelmät, hätäkäyttöpumput, jäähdytysvesijärjestelmät, esilämmitys- ja öljyvoiteluyksiköt, polttoaineen siirtojärjestelmät ja muut polttoaineen syöttöön liittyvät järjestelmät. Asiakkaan tukena ovat kattavat huolto- ja elinkaaripalvelut, mukaan lukien järjestelmäpäivitykset ja jälkiasennukset.

Olipa kyseessä sitten räätälöity tai valmis ratkaisu, Auramarine tekee tiivistä yhteistyötä asiakkaidensa kanssa parhaan mahdollisen ratkaisun löytymiseksi.

Auramarine on perustettu Suomessa vuonna 1974 ja se on toimittanut asiakkailleen ympäri maailmaa yli 15 000 koneikkoa tai laitetta.  Yhtiöllä on toimisto Suomessa sekä oma tehdas ja toimisto Kiinassa. Asiakkaita tukee myös kansainvälinen edustajaverkosto yli 25 maassa. Vuonna 2019 Auramarine juhli kolmatta vuosikymmentään osana Hollming-konsernia.

www.auramarine.com

Hollming Oy
Sinkokatu 11
PL 14
FI-26101 RAUMA

Puh. 020 486 5000
www.hollming.fi